Vi säljer Citroën’s hela modellprogram. Kom gärna in och bekanta er med vårt modellprogram och framförallt provkör någon av våra demobilar.

Våra öppettider på bilförsäljningen är 09.00-18.00 mån-tor och fredagar 09.00-17.00. Har ni problem att hinna träffa oss under ordinarie öppettider, bokar vi gärna en kvällstid eller helgdag som passar Er bättre.


Vi erbjuder:

  • Företagsleasning
  • Privatleasing
  • Avbetalning
  • Fasta återköp
  • Biltester i samband inbyte eller inköp

Vi säljer Citroën’s hela modellprogram av personbilar och transportbilar. Kom gärna och provkör då vi har demonstrationsbilar av de flesta modellerna hemma.

Vi erbjuder anpassade finanslösningar både som privatköpare och för dig som är företagare eller tjänstebilsförare.

Företagsförsäljning

Vi säljer framgångsrikt också hela Citroën’s transportbils program. Från månsidiga smarta Berlingo, bekväma Jumpy till stora Jumper som finns från 10 m3 till 17 m3 . Vi skräddarsyr en finanslösning för just ditt företag och tar hand om avyttring eller inbyte av Era nuvarande bilar. Vi besöker er gärna också om det är underlättar för er, skicka gärna ett mail med önskemål om ett besök.

Tjänstbils försäljning tillhandahåller vi också givetvis, alla Citroën’s modeller har mycket konkurrenskraftiga förmånsvärden. Vi hjälper gärna just ditt företag att hitta bästa lösningen för era tjänstebilar.

Kontakt bilförsäljning:

Mika Isosalo
mika@cittraverkstaden.se
08-540 686 50

Bosse Engberg
bosse@cittraverkstaden.se
08-540 686 50

Citroën bilar köpes.

Just nu har vi många gamla och nya kunder som söker nyare Citroën bilar och våra inbytesbilar räcker inte till alla köpare. Vi köper därför gärna in er begagnade Citroën!

Hör av Er för en snabb hantering, oftast kan vi ge er ett svar redan på telefon vad din bil kan vara värd för oss. Glöm inte att uppge regnr, mätarställning och ev utrustning om Du skickar mail. Vi löser givetvis era eventuella skulder på bilen och betalar ut mellanskillnaden om det blir aktuellt. Vi löser också företagets leasingavtal även innan leasingperiodens slut. Har du fått ett inbytespris på din Citroën vid bilbyte hos annan återförsäljare, kolla även med oss – vi betalar generellt några kronor extra.

Vi ser helst att Er Citroën inte rullat över 15.000mil och är nyare än 2010 års modell.
Är Ni nyfiken på inköpspriset på just Er bil så bokar Ni en kostnadsfri värdering och test via Mika eller Bosse.