Citroën basservice för endast 1.795 kr

Nu introducerar vi ett nytt servicekoncept speciellt anpassat till Citroën-bilar 5 år och äldre. Vi kallar det CITROËN BASSERVICE och som kund hos oss vill vi mer än gärna ge dig tillgång till denna förmån.

CITROËN BASSERVICE ger dig mycket för pengarna. Du får oljebyte och nytt oljefilter, påfyllning av spolarvätska plus kontroll av 18 punkter på ett antal antal viktiga funktioner för din bils säkerhet samt en provkörning. Arbetet utförs naturligtvis av en skicklig och utbildad Citroën-tekniker som känner din Citroën-modell in i minsta detalj.

När du hämtar bilen, ger vi dig information om eventuella tilkommande nödvändiga och/eller rekommenderade reparationer på din bil. Sedan väljer du själv vilken grad av service eller reparationer du vill att vi ska göra.

Det är din bil och ditt val. Det är klart att en välunderhälen och välskött bil håller längre. En stämplad servicebok av en auktoriserad Citroën-verkstad har också påverkan på bilens värde som begagnad. Bevara värdet i din bil.

Använd formuläret till höger för att göra en bokningsförfrågan. Du får svar på din förfrågan inom 24 timmar. Vid brådskande ärende vänligen ring!