Verkstad

Cittraverkstaden i Åkersberga är en känd märkesverkstad i Norrort. Vi har välutbildad personal med högt antal utbildningstimmar. I bilverkstaden som ligger under samma tak som bilförsäljningen kan man lämna in sin bil på reparation och servicearbeten.

  • AC service alla märken
  • Citroen originalservice transporter/personbilar
  • Glas och vindrutor oavsett försäkringsbolag
  • Husbilsservice
  • Lånebilar vid service
  • Reservdels försäljning

Lånebilar ingår oftast vid service och kan med fördel bokas redan när du bokar din service.

Vi servar och reparerar företrädesvis Citroen personbilar och transportbilar. Sedan 1 april 2018 är vi också stolta över att som ny AD Bilverkstad i Åkersberga servar och reparerar även övriga bilmärken av både transport och personbilar.

Här är kunderna och servicen i fokus genom hela verksamheten. Många kunder känner oss vid förnamn här. Vi vill att det ska vara personligt, och att kunderna ska känna sig trevligt bemötta. Många av våra kunder tycker att just bilverkstaden är avgörande för varför de väljer att göra sin bilaffär hos just Cittraverkstaden.

I bilverkstaden strävar vi efter att arbetet ska bli klart samma dag som man lämnat in bilen, och är det någon reservdel som inte finns i lager går den oftast att få hem till dagen efter. Man har alltid fasta priser på reparationerna, för att kunden ska veta vilket pris det är som gäller. Information är A och O i vårt arbete.

Välkommen att skicka en bokningsförfrågan för verkstadsbesök direkt här till höger.

Du får svar på din förfrågan inom 24 timmar.
Är ditt ärende brådskande? Vänligen kontakta oss via telefon.

Verkstadschef
Stefan Sahlqvist
08-540 686 50
stefan@cittraverkstaden.se

Reservdelar

Har du frågor om eller vill beställa originaldelar till din nya eller begagnade Citroën från vår kunniga personal på reservdelar, kan du även fylla i formuläret till höger.

Du får svar på din förfrågan inom 24 timmar.
Är ditt ärende brådskande? Vänligen kontakta oss via telefon.

Reservdelar/tillbehörsansvarig
Christoffer Boman
08-540 686 50
christoffer@cittraverkstaden.se